Skoletråkk 2018

Arendal kommunes gå og sykle til skolen aksjon Skoletråkk starter 5. april og varer til 24. mai. Alle klasser fra 1. - 10. trinn kan delta og melde seg på. Påmeldingsfrist er 3. april. Målet er at flest mulig elever skal gå eller sykle til skolen. De som har skolebuss - tilbud skal gå til eller fra bussholdeplassen.

Nye brukere må legges inn manuelt i år. Send en e-post til beate(at)fiszkal.no så ordner vi det. Påmeldingsfristen blir utsatt til slutten av uka.

Premieutdeling er planlagt 5. juni kl. 10 - 11 i bystyresalen, Arendal rådhus.

For spørsmål om konkurransen ta kontakt med Merete Worren Kløcker på e-post: Tone.Merete.Worren.Klocker (at) arendal.kommune.no eller mobil: 975 42 320.

For spørsmål i forbindelse med nettside, ta kontakt med Beate Fiszkal på e-post: beate (at) fiszkal.no eller mobil: 944 891 94.

 

Vinner og premieutdeling

Takk for at dere har deltatt i Skoletråkk-konkurransen!  Arendal kommune er veldig glad for alle som har gått og syklet til skolen.

Her er vinnere:

2B Stinta skole
3B Stinta skole,
6A Birkenlund skole

Hisøy skole for mest spart CO2 og
Stinta skole som beste skole

Premieutdelingen med varaordfører Terje Eikin var på Arendal rådhus fredag 2. juni.  

Varaordfører Terje Eikin overrekker en pengepremie til elever fra Stinta skole som ble beste skole i vårkonkurransen 2017.

Ny runde med gå og sykle til skolen kampanje i Arendal kommune vår 2017

Arendal kommune fortsetter med sin gå og sykle til skolen- konkurranse også 2017. Vi starter med nytt navn denne våren. Konkurransen heter ”Skoletråkk” og fokuserer på fysisk aktivitet på veien til skolen. Elever som har skoleskuss kan også bli med hvis de går deler av skoleveien. Konkurranseperioden er i år fra 3. april til 27. mai 2017. Premieutdeling er planlagt for 2. Juni.


Påmelding er åpen allerede og skjer her på nettsiden under logg inn. Registreringsskjema til å henge opp i klasserommet finner dere øverst på nettsiden og kan enkelt skrives ut selv. Det blir sendt ut info til alle skoler i Arendal kommune i god tid før konkurransestart. For info om konkurransen i Arendal kommune ta kontakt med Tone Worren Kløcker på e-post: Tone.Merete.Worren.Klocker (at) arendal.kommune.no. For nettsupport kontakt beate(at) klimaalliansen.no eller på mobil: 944 891 94

Bilde fra premieutdeling juni 2016